Salámová pomazánka III.
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Játrovková pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající. Doporučuji vyzkoušet. Nejlepší je dělat ji z mladé mrkvičky.
Strašně dobrá pomazánka, mohu potvrdit. Podobnou má moje známá z Ukrajiny.
Já dělám podobnou: 2 mrkve, 2 vejce, 1 pomazánkové máslo, sůl - jednoduché a výborné na jednohubky. Nenechávat do druhého dne, mrkev pustí šťávu!
Já jsem pro změnu vyhmátla v lednici hočcici Pikant, dodala tomu říz. Je to dobrota!
Také dělám podobnou, jen místo česneku dávám křen nebo Krenex a přidávám i celer.
Dělám podobnou pomazánku,ale přidávám jen tavený sýr a pomaz.máslo..
Přidávám str.celer, je to dobrá pomazánka.
také dělám, přidávám pomazánkové máslo
Robím rovnakú pomazánku, ale namiesto majonéty dávam jemný termizovaný tvaroh. Je chutná.
Dort od krtka
Ukrajinský boršč II.
Dietní pečené kuře s rýží
Slaný závin s plísňovým sýrem
Srdce na smetaně
Těstoviny s kozím sýrem
Rigatoni s chřestem
Banánový koláč se smetanou
Nutella roláda
Zapečená kuřecí prsa se špenátem
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi