Pomazánka z tvarůžků
Salámová pomazánka III.
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající. Doporučuji vyzkoušet. Nejlepší je dělat ji z mladé mrkvičky.
Strašně dobrá pomazánka, mohu potvrdit. Podobnou má moje známá z Ukrajiny.
Já dělám podobnou: 2 mrkve, 2 vejce, 1 pomazánkové máslo, sůl - jednoduché a výborné na jednohubky. Nenechávat do druhého dne, mrkev pustí šťávu!
Já jsem pro změnu vyhmátla v lednici hočcici Pikant, dodala tomu říz. Je to dobrota!
Také dělám podobnou, jen místo česneku dávám křen nebo Krenex a přidávám i celer.
Dělám podobnou pomazánku,ale přidávám jen tavený sýr a pomaz.máslo..
Přidávám str.celer, je to dobrá pomazánka.
také dělám, přidávám pomazánkové máslo
Robím rovnakú pomazánku, ale namiesto majonéty dávam jemný termizovaný tvaroh. Je chutná.
Ženevské řezy
Jidášky našich babiček
Veselá prošívaná deka
Alpský Kaiserschmarrn
Grilovaný losos v marinádě
Koláč z podmáslí
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem