Játrovková pomazánka
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Jemná vajíčková pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající. Doporučuji vyzkoušet. Nejlepší je dělat ji z mladé mrkvičky.
Strašně dobrá pomazánka, mohu potvrdit. Podobnou má moje známá z Ukrajiny.
Já dělám podobnou: 2 mrkve, 2 vejce, 1 pomazánkové máslo, sůl - jednoduché a výborné na jednohubky. Nenechávat do druhého dne, mrkev pustí šťávu!
Já jsem pro změnu vyhmátla v lednici hočcici Pikant, dodala tomu říz. Je to dobrota!
Také dělám podobnou, jen místo česneku dávám křen nebo Krenex a přidávám i celer.
Dělám podobnou pomazánku,ale přidávám jen tavený sýr a pomaz.máslo..
Přidávám str.celer, je to dobrá pomazánka.
také dělám, přidávám pomazánkové máslo
Robím rovnakú pomazánku, ale namiesto majonéty dávam jemný termizovaný tvaroh. Je chutná.
Ořechové řezy ledové - cukroví
Pivní palačinky
Houbové kroupy se zelím
Rizoto se slaninou a žampiony
Bramborový bochánek (mazanec)
Jednoduchá vločková polévka s…
Rýže s vejci
Plněné papriky s knedlíkem
Dušené kotlety na paprice
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami