Musím se bohužel přidat k negativnímu ohlasu. 1,5 balíčku prášku do pečiva mi přijde opravdu moc, s těstem se špatně pracovalo a celkově mě taky nenadchl. Podle tohoto receptu už opravdu péct nebudu.
To mě mrzí, že vás nenadchnul. Ale 100 lidí - 100 chutí.
Bohuzel moc me to nenadchlo. Jsou zde o 100 % lepsi recepty z rebarbory.
Autorkou jsem já (i když jsem ho původně opsala z nějakého časopisu a trochu upravila), ale mám ho opravdu vyzkoušený a jiný než tento nebo kynutý se žmolenkou nepeču.
Rozhodně vyzkouším!!Pokud je tento recept od stejné autorky,která tu uvedla i Jemný reveňový koláč,nepochybuji,že bude vynikající.Děkuji moc za recept.Jana
Airan, těsto je vláčné a hezky se s ním pracuje i když tam nejsou žádná vejce. Upečená náplň ze šlehačky s vejci a cukrem udělá takovou zvláštní konzisteci a vypadá jako řídší tvaroh.
Testo s tvarohem mam moc rada, dekuji ta recept. Velice si cenim, kdyz to nekdo da sem potom co to osobne vyzkousel:-)