Recept u dávám velikou jedničku a pochvalu.Bylo to opravdu velice chutné.
Doporučuji obyčejnou natural rýži,tu která lepí,aby šišky držely.Poprvně jsem dala nějakou speciální a nechtěly mi moc držet.Výborný byly,ale vypadalo to jako ryzoto se zelím a teď už držely dobře.Přílohu jsem nedělala žádnou.
Vaření jsem nechal na přítelkyni a měla to mraveniště fakticky výborný. Teda nejdřív se jí moc nechtělo, ale pak mlaskala taky. :-D
Vůbec jsem nečekala takovou dobrotu. Příloha pro nás nepřipadá v úvahu a takhle je to perfektní.
Nedávala jsem kvůli manželovi kari, to on nemusí a dala jsem jen česnek. Oběd byl výborný a také ho ráda zopakuji.
velmi zajímavý a velmi chutný recept, určitě jsem nedělala naposledy, jelikož nám velice chutnalo
Udělala jsem to tak jak jste radila Zubistce a obě Mraveniště jsou výborný.Manžel miluje knedlovepřo a víc mu chutnalo tohle.Já mám raději sladčí jídla a tak bych řekla,že lepší bylo to druhé mraveniště.Nakonec jsme se dohodli na tom,že skvělý jsou obě mraveniště a basta :-P :-) .Jitka
:-D ...tak si to rozdělte do dvou menších zapékacích misek ;-) , dle potřeby přidejte nebo uberte na ingrediencích a budete mít možnost srovnání Mraveniště a Mraveniště II. :-D . Jsou si podobné, ale výsledek je jiný ...