Tato bábovka je naprosto úžasná <3 lepší recept ani neznám :-* a to už jsem jich zkoušela opravdu spousta ;-) Bábovka je hezky vláčná, i když trošku drobí, tak ale popravdě, většina bábovek, buchet nebo dortů drobí :-\ :-) Ale je to přesně ten recept který jsem hledala <3
Pečeme při jaké teplotě?
Na radu mojí babči do šlehačkové bábovky přidávám silnější plátek rozpuštěného másla nebo trochu oleje a pak je výborná :-* , je trochu tučnější, ale o to lepší.
Přidala jsem margotku na kousky, lentilky a olej s vodou jak někdo psal níže a byla výborná....
Dnes jsem ji pekla, je výborná, přidala jsem 1dl vody a 2 lžíce oleje, jak je uvedeno níže. Tou vodou jsemvypláchla krabičku od té smetany, čímž jsem ji spotřebovala dá se říct 100%ně.
Bílky je třeba vyšlehat na sníh?
Osvědčilo se mi přidat do těsta ještě tak 1 dl vody a cca 2 lžíce oleje. Bábovka je pak jemnější.