Tak jsem nakonec udelala 2 babovky. Tu prvni podle receptu, druhou jsem si upravila. Do te druhe jsem pouzila prasek do peciva, spenat ktery mi zbyl z obeda a klobasku. Nic proti puvodnim receptem, ale musim rict ze moje verze vsem chutnala vic. :-P :-) ;-)
Jeste ze jsem vyhledala ten samy recept na Labuznika! Do jedne babovky 3 hrnky oleje a 600ml balkanskeho syra? Nevim kdo ten recept opisoval, ale porovnejte to s Labuznika a uvidite ze je to uplny nesmysl.
Včera jsem pekl a dnes poprvé ochutnal a musím říci že mi moc chutná. Ikdyž ji mám upečenou z celozrnné mouky cca 70% pšeničné 25%pohankové a 5%ovesné. Opravdu výborná. Mám rád jak balkánský sýr tak kopřivy.
Snad se Airan nebude zlobit, že drze odpovídám u jejího receptu :-)) Doufám, že jsem alespoň odpověděla správně?
Pokud bych dávala špenát v tomto receptu, pak jedině listový, spařený jako kopřivy. Hlavně ne tu mraženou kostku. A díky za připomenutí, už dávno se na tento recept chystám...
Jdou nahradit kopřivy třeba špenátem ?
To vypada velmi zajimave,co nejdrive to zkusim.Nezkousela jste to z celozrne mouky?
Testo ma byt takove "babovkove" Pokus se vam zda byt ridke musi se pridat mouka, ja osobne mam v tom nejradeji smetanovy chocensky jogurt:-)
Kde je balkánský sýr, tak vím, že nám to bude chutnat:-))