Tak i přes předchozí pochyby byla omáčka naprosto báječná, dávám velkou jedničku. Jinak popis počtu surovin bohužel nepřipojím, protože nespadám pod zkušení kuchaře a byla jsem docela přesvědčena o tom, že se to nepovede, tak jsem suroviny neodměřovala. Děkuji za rady ohledně postupu, hodila jsem maso na olej, ale asi jsem to přehnala s marinádou. Prskalo tak hrozně, že jsem zasvinila celou kuchyň všemi směry a hodně to pustilo, takže jsem chtě/nechtě dusila :) Ale ve výsledku to bylo opravdu MOC dobré.
Asi bych maso nakrajela na tenke nudlicky , jak kureci, tak veprove a prudce osmazila na oleji, maso tak zustane uvnitr stavnate. Uz bych nedavala dusit. Pak bych pridala vlazne mleko, ve kterem jsem dobre rozmichala solamyl, za staleho michani nechala zhoustnout, pridala bych syry, nechala rozpustit a hotovo. Ohledne mnozstvi ingredienci-primerene. Marinovat bych nechala klidne pres noc. Tak at se podari. :-)
Koukám do staré databáze, jestli chyba nevznikla při importu, ale bohužel i tam u ingrediencí nejsou žádné informace. To opraví pouze autor a obávám se, že vzhledem k neregistrovanému uživateli asi ani on. Možná zkuste jako zkušenější uvařit a poté dle Vás doplním ;-)
Ach jo, tak s tímto receptem si někdo moc práce nedal. Nikde žádná hmotnost, poměr, kolik solamylu na kolik mléka, kolik masa, sýra, koření na marinádu? Pro kuchaře začátečníky peklo. Krájení na čtverečky v 3D realitě taky nic moc :-P Nějak si poradím, ale moc nerozumím jedné věci. Na pánvi má být směs oleje a vody? Nemá se to první osmažit na oleji, aby se to zatáhlo a pak se to podlít na dušení?
jak vám to chutnalo?mě teda moc ona je docela dobrá kuchařka
dnes to zkusim uvařit,vypada to velmi dobře,doufam že to bude všem chutnat