Ředkvičky nakrájíme na tenké plátky, osmažíme je na oleji, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Potom je zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme, opepříme a mícháme, až vejce ztuhnou. Nakonec posypeme sekanou pažitkou nebo petrželkou. Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|24. 5. 2008 10:59
Zkusila jsem to pul napul s kvetakem a bylo to bezva..
MartinV
|7. 6. 2007 23:48
Hurá, mám plnou lednici ředkviček a salát z nich mi už leze i ušima ! Při dušení nic moc, jak zvadlý točený salám ... Aspoň že to ty domácí vajíčka obarvily, a bílý pepř tomu dodá určitě chuť. Ochutnávka, úsměv na rtech, ono je to víc než jedlé !!! Díky za inspiraci a nevšední receptík :-)