Koupený nugát rukama uválíme do kuliček o pruměru asi 1 cm (chladit v ledničce). Na válu uválíme marcipán, podsypat mužeme moučkovým cukrem. Z placky vykrájíme čtverečky, do kterých balíme nugátové kuličky. Obalené kuličky napichujeme na párátko a máčíme v rozpuštěné čokoládě (čokoládu rozpouštíme ve vodní lázni). Po vychladnutí čokolády párátko vyjmeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Monika T
|1. 12. 2009 16:39
vyskúšajte s dezertom Zlatý nugát, z jednotlivých kúskov dezertu len vytvarujte guličky a tie obalíme v placke z marcipánu a polejeme čokoládou. Bezkonkurenčné pre mašktníkov
Anna-Wii
|6. 12. 2007 13:15
Jaký typ či druh marcipánu a nugátu používáte? Děkuji