Krájet se dá, stačí nechat proležet do druhého dne a ty piškoty nenechat rumem uplně nacucat.
K tomu krájení ještě maličkost, kterou jsem zapomněla uvést - já před vložením do lednice zatížím moučník lahví (přiměřené velikosti) naplněné vodou. Obsah formy se lépe spojí.
Leta dělám to samé,jen to někdy pokladu ovocem, přeliju punikem nebo želatinou.Krájet se to nedá,ale na misce s čerstvým ovocem,šlehačkou a trochou čokolády to nevadí!Když se mi chce,udělám každou mističku zvlášť.(ale to je opravdu jen někdy)
Pohromadě to drží - záleží na množství použitého likéru (rum lze i mírně ředit ) a tekutinu obsahuje i jogurt.
Tohle vypadá jako velká mňamka a navíc způsob, jak dostat díky použitému alkoholu jogurt i do chlapa :)
A drží to pohromadě, když se to krájí?