PIŠKOT: smícháme 4 žloutky a 25 dkg cukru moučka. Postupně přidáváme 10 lžic oleje a 10 lžic vlažné vody, dále 25 dkg polohrubé mouky s 1 práškem do pečiva. Nakonec vmícháme sníh ze 4 bílků. Pečeme asi 20 min na 180°C.
2
KRÉM: 1 ušlehaná šlehačka smíchaná s cukrem a zakysanou smetanou. Krém natřeme na vychladlý piškot.
3
Nakrájíme broskve na tenké plátky a klademe na krém
4
PUDINK: Slitou šťávu z broskví dolejeme volou na množství 1/2 litru, trochu dosladíme a použijeme asi 1 a 1/2 vanilkoveho pudingu. Uvařený puding necháme trošičku vychladnout a teplý lejeme na broskve. Nechame v lednici vychladit a můžeme servírovat. Druhý den je vláčnější, mě chutná více.