• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mořská štika zapečená v pórku
Napište svůj komentář k receptu

Mořská štika zapečená v pórku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mořská štika zapečená v pórku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g filet z mořské štiky
    • 2
      ks pórek
    • 200
      g brambory
    • 100
      g mrkev
    • 0,50
      dl bílé víno
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka drcený kmín
    • 1
      špetka rozmarýn
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hrubá mouka

Postup přípravy receptu

1
Ve vařící osolené vodě necháme krátce spařit spodní části z pórků, které podélně nařízneme. Když se jednotlivé plátky začnou odlupovat, pórek vyjmeme a necháme okapat. Filety nakrájíme na kostky. Brambory a mrkev omyjeme, oloupeme a nakrájíme na nudličky. Přidáme k rybímu masu a promícháme s drceným kmínem, rozmarýnem a solí. Vzniklou nádivkou naplníme plátky pórku a závitky naskládáme do máslem vymazané zapékací mísy. Zastříkneme bílým vínem a v troubě zvolna asi 30 minut zapékáme.
2
Hotové závitky nacháme na teple, šťávu zaprášíme hrubou moukou a necháme chvíli povařit. Doplníme dvěma lžícemi čerstvého másla a závitky šťávou přelijeme. Servírujeme bez přílohy a dle chuti můžeme ozdobit čerstvou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mořská štika v alobalu

Mořská štika v alobalu

Štika ve vinné omáčce

Štika ve vinné omáčce

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Štika
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Brambory Drcený kmín Filet z mořské štiky Hrubá mouka Máslo Mrkev Pórek Rozmarýn Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Arabské lodičky pide s různými náplněmi

Arabské lodičky pide s různými…

Ředkvičkový salát se šunkou

Ředkvičkový salát se šunkou

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým tvarohem

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…

Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách

Bylinkové (nejen) hovězí maso na…

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Bezmasá (nejen) zeleninová směs

Bezmasá (nejen) zeleninová směs

"Braunýs"

"Braunýs"

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

128
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
111
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
42
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
38
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
34
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Tajemství Arnošta Goldflama (78): Pitval esesáky!

Tajemství Arnošta Goldflama (78): Pitval esesáky!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Mořská štika zapečená v pórku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact