Nic zvláštního, připadá mi to jako recept který vznikl způsobem co dům dal. Ryba byla výborná.
Lenka Hrábková
|21. 1. 2009 11:41
Je to velká lahůdka! Zařazuji mezi oblíbené a budu jistě opakovat.
Ruda Šíma
|18. 6. 2005 17:58
Velice chutné a kdo nemá rád víno může k zapití použít i pivo. Název by mohl i znít: Nebuď blbej a ochutnej.
Alojs Ježek
|14. 6. 2005 23:05
Airan, jde to :o))
Airan Novakova
|8. 6. 2005 09:06
Pane Alojs, jen se to nebojte vyzkouset, hlavne nezapomnete jeste polit rozpustenym maslem, pak teprve je to ono :-) Kombinace je nevsedna ale chutna!
Alojs Jezek
|7. 6. 2005 16:20
brambory s nivou???
Anonym
|7. 6. 2005 14:43
nejsem blbej, rybku na másle miluju a vínko taktež :o) pro dahibu: tak odpoledne nepracuj:o)))
Dahiba
|7. 6. 2005 11:55
No musím říct, že jsem si pochutnala, nivu s brambory jsem si rozmačkala a místo ředkviček jsem si dala brokolici a teď mám plné břicho dobroty a nevím kde seženu někoho,kdo by za mě odpoledne pracoval. :o))))
Petr Kazik
|6. 6. 2005 16:10
rybka je moc dobra, pepre se nebojte, pridejte ho vic a vychladte lahve dve
Dahiba
|6. 6. 2005 08:53
Vypadá to lákavě, přemýšlela jsem co budu mít zítra na oběd a zlákala jste mě Jano na rybku :o))) Vínko se chladí v lednici, sice nebude k obědu, ale dám si ho večer při vaření :o))))
Jana Novakova
|6. 6. 2005 07:55
Proc nazev nebud blbej?? Manzel zavolal cisnika jestli by mu nemohl prinest majonezu, ze takhle je to moc suche. Cisnik na neho vyvalil oci a prohlasil: " Jak suche kdyz mas k tomu vino? U nas stoji 10 dka majonezy vice jak sklenice vina, nebud blbej!" Uz je to pomalu 20 let, ale i dnes kdyz se na to chystam a manzel se zepta co budeme mit zitra k jidlu, odpovidam s usmevem: " Nebud blbej...a nezapomen vychladit bile vino!"