• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mořská ryba "nebuď blbej"
Napište svůj komentář k receptu

Mořská ryba "nebuď blbej"

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mořská ryba "nebuď blbej"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks ryba mořská
    • 1
      ks máslo
    • pepř mletý
    • brambory
    • 1
      ks sýr niva strouhaná
    • 3
      ks ředkvička
    • 1
      ks bílé víno

Postup přípravy receptu

1
Rybu posolíme, posypeme mletým barevným pepřem, poklademe plátky másla a upečeme. Brambory uvaříme, pokapeme máslem, dáme navrch strouhanou Nivu a vedle ředkvičky.
2
Tohle skvělé jídlo jsme dostali v jedné bulharské mořské restauraci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mořská štika v alobalu

Mořská štika v alobalu

Skvělá ryba se zeleninou

Skvělá ryba se zeleninou

Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré

Křupavá ryba s kedlubnou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • techt | 26. 4. 2012 14:01

    Nic zvláštního, připadá mi to jako recept který vznikl způsobem co dům dal. Ryba byla výborná.

  • Lenka Hrábková | 21. 1. 2009 11:41

    Je to velká lahůdka! Zařazuji mezi oblíbené a budu jistě opakovat.

  • Ruda Šíma | 18. 6. 2005 17:58

    Velice chutné a kdo nemá rád víno může k zapití použít i pivo. Název by mohl i znít: Nebuď blbej a ochutnej.

  • Alojs Ježek | 14. 6. 2005 23:05

    Airan, jde to :o))

  • Airan Novakova | 8. 6. 2005 09:06

    Pane Alojs, jen se to nebojte vyzkouset, hlavne nezapomnete jeste polit rozpustenym maslem, pak teprve je to ono :-) Kombinace je nevsedna ale chutna!

  • Alojs Jezek | 7. 6. 2005 16:20

    brambory s nivou???

  • Anonym | 7. 6. 2005 14:43

    nejsem blbej, rybku na másle miluju a vínko taktež :o) pro dahibu: tak odpoledne nepracuj:o)))

  • Dahiba | 7. 6. 2005 11:55

    No musím říct, že jsem si pochutnala, nivu s brambory jsem si rozmačkala a místo ředkviček jsem si dala brokolici a teď mám plné břicho dobroty a nevím kde seženu někoho,kdo by za mě odpoledne pracoval. :o))))

  • Petr Kazik | 6. 6. 2005 16:10

    rybka je moc dobra, pepre se nebojte, pridejte ho vic a vychladte lahve dve

  • Dahiba | 6. 6. 2005 08:53

    Vypadá to lákavě, přemýšlela jsem co budu mít zítra na oběd a zlákala jste mě Jano na rybku :o))) Vínko se chladí v lednici, sice nebude k obědu, ale dám si ho večer při vaření :o))))

  • Jana Novakova | 6. 6. 2005 07:55

    Proc nazev nebud blbej?? Manzel zavolal cisnika jestli by mu nemohl prinest majonezu, ze takhle je to moc suche. Cisnik na neho vyvalil oci a prohlasil: " Jak suche kdyz mas k tomu vino? U nas stoji 10 dka majonezy vice jak sklenice vina, nebud blbej!" Uz je to pomalu 20 let, ale i dnes kdyz se na to chystam a manzel se zepta co budeme mit zitra k jidlu, odpovidam s usmevem: " Nebud blbej...a nezapomen vychladit bile vino!"

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Brambory Máslo Pepř mletý Ředkvička Ryba Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem

Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Chřest smažený v trojobalu

Chřest smažený v trojobalu

Kynuté makové buchty

Kynuté makové buchty

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

275
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
85
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
61
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…
51
Veganské housky
Veganské housky
36
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem

Zajímavé články

Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
AHA.cz Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Nenápadný, ale dojemný detail na krku princezny Kate: Iniciály dětí má stále u sebe!

Nenápadný, ale dojemný detail na krku princezny Kate: Iniciály dětí má stále u sebe!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

  • Recepty.cz
  • Mořská ryba "nebuď blbej"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact