Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Přidáme nasekané feferonky, na plátky nakrájenou cibuli, kečup, worchestrovou omáčku a krátce podusíme. Na talíři sypeme strouhaným křenem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petr
|8. 8. 2014 17:50
Rychle a jednoduché, ale tu vegetu bych vynechal. To radši udělat rovnou vývar a ten na to použít a ze zbytku udělat polívku. Lepší chuť vyšší kvalita ;-)
My
|10. 2. 2013 10:54
Mysleli jsme,že se komentuje recepis,ne pravopis........... :-! :-\
Dnes to byla rychlovka a bylo to skvělé. Dávám 1*.
petra
|18. 5. 2006 20:08
Evo,vegeta se da v USA koupit,maji ji napriklad v obchode World Market a nekde i v Meijer
Michaela Atherton
|17. 5. 2006 16:23
Pani Evo, vim jak se citite s nedostatkem surovin a bylinek:o] Ja ziji ve Velke Britanii a mam s tim obcas take potize. Nevim jak u vas, ale ja tady obcas misto Vegety proste pouzivam Mix Herbs nebo misto bujonu pouziji Marmite [Vegemite]. My nastesti litame casto za moji rodinou domu, tudiz polovina kufru obsahuje Vegetu, prasek na aspik a kmin!
Eva
|17. 5. 2006 02:21
Diky Gabino, tak si rikam, to bych tam snad i mohla misto toho dat tak pulku zeleninoveho bujonu, co myslite?
Gábina
|16. 5. 2006 10:05
je to taková směs sušené zeleniny (např. mrkev, petržel, pastiňák, cibule, petrželová nať, celer, pórek, libeček) se solí, používám to místo soli, jsou různé varianty, např KnorrAromat, Podravka, Vegi atd. Myslím, že něco podobného tam u vás taky dostanete.
Eva
|16. 5. 2006 02:16
Prosim vas co to je ta vegeta, to je nejake koreni? Da se to necim nahradit?Zijeme v USA a tak jestli nahodou nekdo i vi, jestli se to tady da koupit, dekuji predem.