• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Monster burger
Napište svůj komentář k receptu

Monster burger

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Monster burger
Monster burger
Monster burger
Monster burger
Monster burger
Monster burger
4fotografie
Nahrát fotku
 

Poslední říjnový večer připravte strašidelný burger a potěšte děti i přátele originální halloweenskou večeří.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks houska na hamburger
    • 4
      ks salátové listy
    • 400
      g mleté maso - hovězí
    • 60
      g majonéza
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 100
      g červená cibule naložená ve vinném octu
    • 4
      ks zelené olivy
    • 4
      plátek sýr čedar
    • 4
      kostka sýr čedar na vykrajování "očních bulev"
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso ochutíme solí a pepřem a ze směsi vytvarujeme čtyři menší burgery. Opečeme je na rozpáleném grilu, ke konci pečení k masu přidáme prohřát podélně rozříznuté housky.

RADA: Připravte si sekanou, která nepraskne podle VIDEO návodu

2
Spodní díly housek namažeme na řezné straně směsí majonézy a hořčice a přiklopíme listem salátu. Na něj položíme tenká kolečka cibule, kterou jsme si alespoň hodinu dopředu naložili do bílého vinného octa. Navrch umístíme masový burger a dozdobíme plátkem sýra, který vyřežeme do tvaru zubů, a nakonec vršek bulky.
3
Ze špalíku sýra vykrájíme čtyři bulvy, dovnitř vykrojíme menší otvor a do něj dáme olivu. Vytvořené "očko" spíchneme párátkem nebo kratší dřevěnou špejlí a umístíme doprostřed hamburgeru.

RADA: Zkuste strašidelné sladkosti, které budete milovat

4
Více receptů najdete v říjnovém čísle časopisu Blesk Vaše recepty (10/2019)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burger à la dvouručák

Burger à la dvouručák

Halloweenský perník

Halloweenský perník

Halloweenské sušenky

Halloweenské sušenky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí Halloween Narozeniny a párty Grilování & BBQ Burgery
Říjen Oběd Večeře Smažení Grilování Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Dijonská hořčice Houska Majonéza Mleté maso - hovězí Pepř mletý Salátové listy Sůl Sýr Čedar Zelené olivy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Domácí kandovaný zázvor

Domácí kandovaný zázvor

Lasagne bez bešamelu

Lasagne bez bešamelu

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…

Americké "Sloppy Joes"

Americké "Sloppy Joes"

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Krůtí na smetaně

Krůtí na smetaně

Doporučujeme

50 minut
Ostré řízky z krkovice

Ostré řízky z krkovice

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

119
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
70
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
68
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
42
Dušená jehněčí kolínka s gremolatou
Dušená jehněčí kolínka s…
41
Hovězí na paprice
Hovězí na paprice

Zajímavé články

Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho!
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé…
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
AHA.cz Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Další doporučené recepty:

Mončina čína
Mončina čína
Moniččina zelňačka
Moniččina zelňačka
Monkey bread se sýrovým fondue
Monkey bread se sýrovým fondue
Morašická pizza
Morašická pizza
Moravská jitrnice
Moravská jitrnice
Moravská kapsička
Moravská kapsička
  • Recepty.cz
  • Monster burger
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact