Uděláme si piškotové těsto a upečeme v menším plechu, aby mělo alespoň 4 cm výšku. Necháme vychladnout. Smícháme cukr s kakaem, přidáme mléko a necháme zahřát. Odstavíme a přidáme vanilkový cukr. Studenou buchtu zalejeme ještě teplým kakaem, po vychladnutí zalejeme čokoládovou polevou. Necháme uležet do druhého dne.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
cicolina
|22. 6. 2006 21:41
Tak jsem upekla, dala do lednice a už druhý den hřeším s kopečkem (no po pravdě je to spíš kopec:-))) šlehačky a šálkem kávy...vychlazené to je opravdu moc dobré, zvláště v těchto parných dnech. Zapomněla jsem sice do zálivky přidat cukr, ale mě to chutnalo i tak...
Vendy
|30. 5. 2006 14:30
ok,ráda vyzkouším
Airan
|30. 5. 2006 12:23
Vendi, je to akorat, ten piskot z hrube mouky rad "pije" :-) Ja nemam rada suche buchty, dusi me:-)
vendy
|30. 5. 2006 09:12
paní Airan je dobrá vaše buchta? Není moc rozmočená? Chtěla bych jí zkusit, je to zase něco jiného.