Smetanu svařit a smíchat s čokoládou a odstavit. Přidat máslo a tuk a míchat do rozpuštění, pak přidat likér a kávu. Plech (25x20 cm) vyložit folií a vlít hmotu, přikrýt folií a nechat 24 hodin v lednici. Druhý den hmotu krájet na kostky, vyválet kuličky a obalit v kakau s cukrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina H
|27. 11. 2008 12:15
Je to už delší doba, co jsem je dělala, ale myslím, že stačí obyčejná smetana.
Danka Snášelová
|26. 11. 2008 23:29
I já mám dotaz. Smetana na vaření (12%), nebo smetana-šlehačka (30-33%)? Do Pařížského krému se dává šlehačka minimálně 33%, která se pak svaří s čokoládou. Tenhle krém na Moka kuličky se nešlehá, tak možná bude stačit obyčejná smetana na vaření. Děkuji za odpověď, chtěla bych kuličky vyzkoušet.
Jarka O.
|26. 11. 2008 20:43
Petule, já to chápu stejně ;-)Tohle mi nějak uniklo, musím si je uložit :-)
Petule B.
|26. 11. 2008 20:39
Chtěla bych vyzkoušet, vypadá to výborně, tak jen pro upřesnění: smetana se svaří samotná, do horké se naláme čokoláda a pak ještě do teplého se dá rozpustit tuk pak likér.... a pak už je to jasné. Omlouvám se za , pro někoho zbytečnou, otázku, ale nemám s pečením kdovíjaké zkušenosti... a lína huba...však to znáte :o)))
Gábina H
|19. 12. 2007 00:02
Jaňule díky, jsem ráda, že chutnalo.
Jaňule H.
|18. 12. 2007 13:53
Musím říct, že luxusní. Divím se, že ještě nikdo nezkoušel, nekomentoval, nehodnotil. Všichni vyzkoušejte, jsou moooc dobrééé.