Je to už delší doba, co jsem je dělala, ale myslím, že stačí obyčejná smetana.
I já mám dotaz. Smetana na vaření (12%), nebo smetana-šlehačka (30-33%)? Do Pařížského krému se dává šlehačka minimálně 33%, která se pak svaří s čokoládou. Tenhle krém na Moka kuličky se nešlehá, tak možná bude stačit obyčejná smetana na vaření. Děkuji za odpověď, chtěla bych kuličky vyzkoušet.
Petule, já to chápu stejně ;-)Tohle mi nějak uniklo, musím si je uložit :-)
Chtěla bych vyzkoušet, vypadá to výborně, tak jen pro upřesnění: smetana se svaří samotná, do horké se naláme čokoláda a pak ještě do teplého se dá rozpustit tuk pak likér.... a pak už je to jasné. Omlouvám se za , pro někoho zbytečnou, otázku, ale nemám s pečením kdovíjaké zkušenosti... a lína huba...však to znáte :o)))
Jaňule díky, jsem ráda, že chutnalo.
Musím říct, že luxusní. Divím se, že ještě nikdo nezkoušel, nekomentoval, nehodnotil. Všichni vyzkoušejte, jsou moooc dobrééé.