Maso nameleme. Cibuli nakrájíme na kostičky a smícháme s masem, do kterého jsme přidali zbytek ingrediencí. Uděláme šišku, kterou posypeme grilovacím kořením a podlejeme vlažnou vodou, ze které vznikne sos.
2
Pečeme přikryté na 200 °C asi 45 minut. Dělám z toho i karbanátky. Množství neuvádím, protože záleží na počtu strávníků.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tomáš
|21. 11. 2010 01:38
Já to teda ještě nezkoušel, protože mi tam chybí česnek, Mám svou receptůru a myslím si, že je dost dobrá. Ještě mi tam i chybí i rohlík... :-[
zdenek
|20. 11. 2010 09:47
je to mooooc dobrééééééééééééé 8-) 8-) 8-) 8-)
Petr.
|31. 10. 2010 14:08
Na sekané je doré vědět jaký je poněr v% vepřového ,hovězího, králika a uzeného masa.Pokud se to zdá pro někoho složité tak je to jeho problém.Majoránka a česnek nesmí chybět,
Každý podle chuti.P