• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Moje papriky
Napište svůj komentář k receptu

Moje papriky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Moje papriky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí sekaná šlehaná mražená - NE tepelně opracovaná
    • 6
      ks slovenská paprika
    • máslo
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička koření např. Kuře tabasco,atd.
    • 1
      balíček vařená rýže

Postup přípravy receptu

1
Do rozmražené sekané nakrájíme na jemno cibuli, osolíme, dáme lžíci hořčice, koření, rýži - tu podle chuti, někdo rád více, někdo přiměřeně. Z ukrájenách vršků (kolem stopky) paprik usekáme kostičky a dáme do směsi. Po zpracování pěchujeme do paprik a na závěr do každé zasuneme špalíček másla. Kousky másla obložíme papriky v pekáčku, dáme asi půl skleničky vody, přiklopíme anebo zakryjeme alobalem a dáme péct. Vzhledem k tomu, že každá trouba je jiná, tak odkrývám po sražení masa do celistvé podoby, obrátím je a pak nechám dopékat, aby se zapekly vršky.
2
Dobré s vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Moje rajská

Moje rajská

Moje koláče

Moje koláče

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová | 1. 8. 2007 09:40

    marysa: tak to se omlouvám za svůj komentář.Nevěděla jsem¨,že jde o ochucené maso:o))Jinak obyčejné mleté maso na sekanou bez ochucení by asi nebylo to pravé ořechové :o))

  • marysa | 31. 7. 2007 11:05

    Tak to já asi kupuji úplně jinou mraženou drůbeží sekanou, protože tahle už je ochucená. Dělám z ní vlastně skoro všechno, protože jsem ze vsi a u nás v "konzumu" jinou, než tuhle mraženou nemají. (Když jí nechám rozmrazit uplně, tak se strašně patlá, proto ji používám nerozmrazenou, jen trošku povolenou.)

  • Jana Kutačová | 30. 7. 2007 23:38

    marysa: já si jen nedovedu představit,že někam fiknu neochucenou,téměř zmrzlou sekanou.Je to pro mě nepředstavitelné,jak to udělat a ta chuť taky.Já dávám koření na mletá masa,jedno vejce a trochu česneku.Včera jsem upekla plněné papriky,udělala rajskou a ochutila výpekem z paprik.Zůstala mi část masové směsi,tak jsem udělala koule a pekla je zárověň s paprikami a nakonec jsem je vhodila do rajské omáčky.:o)

  • marysa | 30. 7. 2007 21:56

    To já jsem tak líná,že tu sekanou vůbec nijak neochcuji. Vyndám z mrazáku, nechám tak půl hoďky povolit, pak ještě zmrzlý váleček překrojím napůl a každou půlku ještě rozčtvrtím, nacpu do paprik, fiknu do rajský z protlaku. Je to hodně rychlý, ale vlastně úplně jiný jídlo. A todle určitě zkusím taky. Díky za inspiraci!

  • lída | 30. 7. 2007 16:56

    moc dobrý,ani mi nechyběla k tomu rajská omáčka,hodně voňavé papání,mňam

  • mirča | 16. 1. 2007 10:26

    tak odzkoušeno,mooc dobrýý i díťátka-mlsounci papali

  • Marie | 15. 1. 2007 12:35

    To vypadá zajímavě, určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Koření Kuřecí sekaná Máslo Slovenská paprika Sůl Vařená rýže Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Pórková polévka s krupicí

Pórková polévka s krupicí

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Linecký jablkový koláč

Linecký jablkový koláč

Kuře s kysanou smetanou

Kuře s kysanou smetanou

Kynuté knedlíky plněné masem

Kynuté knedlíky plněné masem

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

Sušenky

Sušenky

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

63
Rýže s pečeným masem
Rýže s pečeným masem
55
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
24
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
23
Jablečná buchta
Jablečná buchta
22
Jednoduchá vařená poleva
Jednoduchá vařená poleva

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Moje papriky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact