• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Moje papriky
Napište svůj komentář k receptu

Moje papriky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Moje papriky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí sekaná šlehaná mražená - NE tepelně opracovaná
    • 6
      ks slovenská paprika
    • máslo
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička koření např. Kuře tabasco,atd.
    • 1
      balíček vařená rýže

Postup přípravy receptu

1
Do rozmražené sekané nakrájíme na jemno cibuli, osolíme, dáme lžíci hořčice, koření, rýži - tu podle chuti, někdo rád více, někdo přiměřeně. Z ukrájenách vršků (kolem stopky) paprik usekáme kostičky a dáme do směsi. Po zpracování pěchujeme do paprik a na závěr do každé zasuneme špalíček másla. Kousky másla obložíme papriky v pekáčku, dáme asi půl skleničky vody, přiklopíme anebo zakryjeme alobalem a dáme péct. Vzhledem k tomu, že každá trouba je jiná, tak odkrývám po sražení masa do celistvé podoby, obrátím je a pak nechám dopékat, aby se zapekly vršky.
2
Dobré s vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Moje rajská

Moje rajská

Moje koláče

Moje koláče

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová | 1. 8. 2007 09:40

    marysa: tak to se omlouvám za svůj komentář.Nevěděla jsem¨,že jde o ochucené maso:o))Jinak obyčejné mleté maso na sekanou bez ochucení by asi nebylo to pravé ořechové :o))

  • marysa | 31. 7. 2007 11:05

    Tak to já asi kupuji úplně jinou mraženou drůbeží sekanou, protože tahle už je ochucená. Dělám z ní vlastně skoro všechno, protože jsem ze vsi a u nás v "konzumu" jinou, než tuhle mraženou nemají. (Když jí nechám rozmrazit uplně, tak se strašně patlá, proto ji používám nerozmrazenou, jen trošku povolenou.)

  • Jana Kutačová | 30. 7. 2007 23:38

    marysa: já si jen nedovedu představit,že někam fiknu neochucenou,téměř zmrzlou sekanou.Je to pro mě nepředstavitelné,jak to udělat a ta chuť taky.Já dávám koření na mletá masa,jedno vejce a trochu česneku.Včera jsem upekla plněné papriky,udělala rajskou a ochutila výpekem z paprik.Zůstala mi část masové směsi,tak jsem udělala koule a pekla je zárověň s paprikami a nakonec jsem je vhodila do rajské omáčky.:o)

  • marysa | 30. 7. 2007 21:56

    To já jsem tak líná,že tu sekanou vůbec nijak neochcuji. Vyndám z mrazáku, nechám tak půl hoďky povolit, pak ještě zmrzlý váleček překrojím napůl a každou půlku ještě rozčtvrtím, nacpu do paprik, fiknu do rajský z protlaku. Je to hodně rychlý, ale vlastně úplně jiný jídlo. A todle určitě zkusím taky. Díky za inspiraci!

  • lída | 30. 7. 2007 16:56

    moc dobrý,ani mi nechyběla k tomu rajská omáčka,hodně voňavé papání,mňam

  • mirča | 16. 1. 2007 10:26

    tak odzkoušeno,mooc dobrýý i díťátka-mlsounci papali

  • Marie | 15. 1. 2007 12:35

    To vypadá zajímavě, určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Koření Kuřecí sekaná Máslo Slovenská paprika Sůl Vařená rýže Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Borůvková buchta

Borůvková buchta

Švestkový koláč V.

Švestkový koláč V.

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Přesnídávka s ovocem a cuketou

Přesnídávka s ovocem a cuketou

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Pohankové zeleninové placky

Pohankové zeleninové placky

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

172
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
113
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
65
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
62
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
50
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Moje papriky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact