Smícháme tvaroh se šťávou ze sardinek, zakápneme citronovou šťávou. Rybičky rozmačkáme na kašičku a smícháme s tvarohem, nakrájenou cibulí, osolíme a opepříme.
2
Výborná je na černém chlebě, je osvěžující a lehká.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
fox
|5. 6. 2016 17:10
To je teda humus. :-$ O:-) :'(
Anonym
|14. 2. 2008 22:15
Teď ji právě baštím a moc mi chutná...
Alice
|3. 2. 2008 21:17
Já dávám místo tvarohu a másla pomazánkové máslo,ale i s tím tvarohem má určitě šmak
Jana Pátková
|2. 2. 2008 11:10
Dělám podobnou, ale přidám kousek cibule nebo pórku najemno nasekané,i kousek kyselé okurky,nastrouhanou ředkvičku, nedávám máslo - ale např. sýr měkký, ale to je zase něco jiného, že ?