Kuřecí maso nakrájíme na menší nudličky a naložíme do směsi, do které dáme 1 vejce, solamyl, kari, koření na čínu, sojovku, pepř a česnek. Dáme přes noc odležet.
2
Na pánvi si rozehřejeme olej, krátce osmahneme oříšky a hned přidáme maso, na kolečka nakrájený pórek a na nudličky nakrájenou papriku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Honza
|6. 4. 2013 10:44
Doporučuji spíš 1 lžičku kari, jelikož je toto indické koření velmi aromatické a jídlo by poté nebylo poživatelné.
ilis ilis
|14. 3. 2009 21:53
Burské oříšky přidávám také do číny( kung pao),ale 2 minuty před dokončením.Když čína zbyde,třeba od oběda,buráky v pokrmu změknou za několik hodin,ale už nejsou tak dobré jako když se jedí za čerstva po usmažení...
niobe nightingale
|14. 3. 2009 21:30
přesně takhle děláme "čínu" doma taky (občas narychlo bez naložení, bez vajíčka a solamylu)... jen ty oříšky jsem ještě nezkoušela - dobrej nápad .) ... nezkoušeli jste někdy někdo nějak povařit buráky? já si kupuju takový pečivo, ve kterym jsou buráky, ale úplně měkkoučký - tak nevim, jak to udělat...
Monika T
|14. 3. 2009 20:36
Poznám, ale mäso len pokvapkám sójovkou a osolím, okorením, a stačí tomu chvíľa v chladničke (vajíčko ani solamyl mi k tomu vôbec nechýba). a oriešky používam kešu, chuťovo sa osvedčili najviac. inak je to výborné a príloha najlepšie celozrnná ryža.