• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Moje kuřecí čína
Napište svůj komentář k receptu

Moje kuřecí čína

autor: Lenka B.
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 79
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Moje kuřecí čína
Nahrát fotku
 

Domácí kuřecí čína

Suroviny

1 porce
    • červená paprika
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks pórek menší
    • česnek
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžička kari
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • kuřecí maso (prsa, stehna)
    • koření - čína
    • oříšky (nejlépe burské)

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso nakrájíme na menší nudličky a naložíme do směsi, do které dáme 1 vejce, solamyl, kari, koření na čínu, sojovku, pepř a česnek. Dáme přes noc odležet.
2
Na pánvi si rozehřejeme olej, krátce osmahneme oříšky a hned přidáme maso, na kolečka nakrájený pórek a na nudličky nakrájenou papriku.
3
Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Moje rajská

Moje rajská

Moje koláče

Moje koláče

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Honza | 6. 4. 2013 10:44

    Doporučuji spíš 1 lžičku kari, jelikož je toto indické koření velmi aromatické a jídlo by poté nebylo poživatelné.

  • ilis ilis | 14. 3. 2009 21:53

    Burské oříšky přidávám také do číny( kung pao),ale 2 minuty před dokončením.Když čína zbyde,třeba od oběda,buráky v pokrmu změknou za několik hodin,ale už nejsou tak dobré jako když se jedí za čerstva po usmažení...

  • niobe nightingale | 14. 3. 2009 21:30

    přesně takhle děláme "čínu" doma taky (občas narychlo bez naložení, bez vajíčka a solamylu)... jen ty oříšky jsem ještě nezkoušela - dobrej nápad .) ... nezkoušeli jste někdy někdo nějak povařit buráky? já si kupuju takový pečivo, ve kterym jsou buráky, ale úplně měkkoučký - tak nevim, jak to udělat...

  • Monika T | 14. 3. 2009 20:36

    Poznám, ale mäso len pokvapkám sójovkou a osolím, okorením, a stačí tomu chvíľa v chladničke (vajíčko ani solamyl mi k tomu vôbec nechýba). a oriešky používam kešu, chuťovo sa osvedčili najviac. inak je to výborné a príloha najlepšie celozrnná ryža.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Kari Koření - Čína Kuřecí maso Oříšky Pepř mletý Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Bulharský salát

Bulharský salát

Vykrajované měsíčky

Vykrajované měsíčky

Medovník s čokoládou

Medovník s čokoládou

Kynuté pletýnky - smažené

Kynuté pletýnky - smažené

Perník s čokoládou a kokosem

Perník s čokoládou a kokosem

Kořeněný patizon v těstíčku

Kořeněný patizon v těstíčku

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

46
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
38
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
38
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
37
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Moje kuřecí čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact