• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Moje čína II.
Napište svůj komentář k receptu

Moje čína II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Moje čína II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 0,50
      kg vepřové maso plecko, kýta, mohou být i vepřová játra, nebo může být napůl vepřové a kabanos
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 2
      lžička orientální koření
    • 1
      balíček mražená zelenina
  • Zálivka
    • 1
      kostka masox
    • 3
      lžíce maggi
    • 3
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      lžíce cukr krystal
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na hranolky, propracujeme se solí, paprikou, orientálním kořením a necháme nejméně 2 hodiny odležet. Zatím uvaříme masox s 3/4 l vody, zchladíme a přidáme ingredience na zálivku. Mochovskou směs vaříme asi deset minut ve vodě, scedíme. Naložené maso zprudka orestujeme na oleji (asi 6 min.), přidáme zeleninu, promícháme, přidáme zálivku a ještě 12 min. restujeme za stálého míchání.
2
Podáváme s chlebem, na bramboráku, rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Moje rajská

Moje rajská

Moje koláče

Moje koláče

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 21. 9. 2007 14:18

    Přechemizováno a ještě ke všemu mražená zelenina, 3/4 litru vody - a kabanos? To nemá s čínskýmn jídlem společného absolutně nic!

  • Anonym | 21. 9. 2007 12:21

    a ústřicová omáčku chemii neobsahuje....??

  • Kamil Krybus | 19. 9. 2007 16:25

    Děvčata nechápu. Vám fakt chutná maggi, masox a podobné chemické zrůdy? Asi je ten národ fakt silně ovlivněn jídly z fastfoodů a závodních jídelen. Jinak to není možný.

  • Jana Volná | 17. 9. 2007 10:12

    Dělala jsem z vepř.masa a kabanosu a byla jsem překvapena chutí.Orientální koření jsem neznala,vyzkoušejte,čína je vynikající.Něco jiného než klasické číny.

  • Markéta Schierlová | 16. 9. 2007 10:53

    Zkoušela jsem včera, výborný!!!!

  • Kamil Krybus | 14. 9. 2007 23:45

    Nějak si nedovedu představit, že 1/2 kg masa zaleješ 3/4 l zálivky a restuješ to za stálého míchání. Snad vaříš nebo dusíš, ne? A to zase nemusíš stále míchat. A probůh uber trochu té chemie. Masox, maggi a worchester ne, když tak by se tam hodila snad ústřicová omáčka.

  • Anonym | 14. 9. 2007 16:59

    Udělala jsem včera mladým,moc jim chutnalo,musím opakovat na oslavu.Děkuji za tento recept.Provonělo mi to celý byt.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Maggi Masox Mražená zelenina Orientální koření Paprika - sladká Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřové maso Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Rychlý dort z listového těsta

Rychlý dort z listového těsta

Salát se sýrem feta

Salát se sýrem feta

Ořechový štrůdl (závin)

Ořechový štrůdl (závin)

Rajčatová polévka

Rajčatová polévka

Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou

Zapečené brambory s brokolicí,…

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou

Jednohubky / chlebíčky s červenou…

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

92
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
77
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
52
Smoothie bowl s jahodami
Smoothie bowl s jahodami
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Kozí (beraní) rohy - sterilované
Kozí (beraní) rohy -…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Moje čína II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact