• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Moje čína II.
Napište svůj komentář k receptu

Moje čína II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Moje čína II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 0,50
      kg vepřové maso plecko, kýta, mohou být i vepřová játra, nebo může být napůl vepřové a kabanos
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 2
      lžička orientální koření
    • 1
      balíček mražená zelenina
  • Zálivka
    • 1
      kostka masox
    • 3
      lžíce maggi
    • 3
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      lžíce cukr krystal
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na hranolky, propracujeme se solí, paprikou, orientálním kořením a necháme nejméně 2 hodiny odležet. Zatím uvaříme masox s 3/4 l vody, zchladíme a přidáme ingredience na zálivku. Mochovskou směs vaříme asi deset minut ve vodě, scedíme. Naložené maso zprudka orestujeme na oleji (asi 6 min.), přidáme zeleninu, promícháme, přidáme zálivku a ještě 12 min. restujeme za stálého míchání.
2
Podáváme s chlebem, na bramboráku, rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Moje rajská

Moje rajská

Moje koláče

Moje koláče

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 21. 9. 2007 14:18

    Přechemizováno a ještě ke všemu mražená zelenina, 3/4 litru vody - a kabanos? To nemá s čínskýmn jídlem společného absolutně nic!

  • Anonym | 21. 9. 2007 12:21

    a ústřicová omáčku chemii neobsahuje....??

  • Kamil Krybus | 19. 9. 2007 16:25

    Děvčata nechápu. Vám fakt chutná maggi, masox a podobné chemické zrůdy? Asi je ten národ fakt silně ovlivněn jídly z fastfoodů a závodních jídelen. Jinak to není možný.

  • Jana Volná | 17. 9. 2007 10:12

    Dělala jsem z vepř.masa a kabanosu a byla jsem překvapena chutí.Orientální koření jsem neznala,vyzkoušejte,čína je vynikající.Něco jiného než klasické číny.

  • Markéta Schierlová | 16. 9. 2007 10:53

    Zkoušela jsem včera, výborný!!!!

  • Kamil Krybus | 14. 9. 2007 23:45

    Nějak si nedovedu představit, že 1/2 kg masa zaleješ 3/4 l zálivky a restuješ to za stálého míchání. Snad vaříš nebo dusíš, ne? A to zase nemusíš stále míchat. A probůh uber trochu té chemie. Masox, maggi a worchester ne, když tak by se tam hodila snad ústřicová omáčka.

  • Anonym | 14. 9. 2007 16:59

    Udělala jsem včera mladým,moc jim chutnalo,musím opakovat na oslavu.Děkuji za tento recept.Provonělo mi to celý byt.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Maggi Masox Mražená zelenina Orientální koření Paprika - sladká Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřové maso Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Koleno v alobalu na grilu

Koleno v alobalu na grilu

Mufínky

Mufínky

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen) paličky

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Doporučujeme

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

57
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
47
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
32
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
31
Pocky
Pocky
27
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého favorita a přivítejte léto se sladkou noblesou
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého…
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií!
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
AHA.cz Janda manželku udeřil pěstí: Opravdu nerad, mám z toho  strach

Janda manželku udeřil pěstí: Opravdu nerad, mám z toho strach

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Muzikálový Raoul z Fantoma: Tajná svatba! Kdo je jeho krásná nevěsta?

Muzikálový Raoul z Fantoma: Tajná svatba! Kdo je jeho krásná nevěsta?

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

  • Recepty.cz
  • Moje čína II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact