Dávám do oblíbených a zítra vyrážím na houby. Díky za inspiraci. Už se těším na ochutnání.
Je skutečně výborný, doma mně ho jedli horký z plechu, moc chutná i studený. Dávám 1*.
Ještě k tomu vymazávání plechu. Pod tohle je nutné ho vymazávat, protože výsledný produkt je trochu jiný než klasický závin z listového těsta...
vylepšila jsem nastrouhanou nivou-skutečně výborné!
Už to vidím z oblíbeného kotrče!
Pro všechny, kdo by to chtěli zkusit, skutečně udělejte ze žampionů nebo výhradně hříbků, pokud tam dáte jiné houby, je to takové rozblemcané...Musí to být výhradně tvrdé houby.
Tohle bude dobrota, už aby bylo teplo...a houby:-))
Peču často z listového těsta, ale plech nevymazávám, myslím, že není třeba. Stačí vypláchnout studenou vodou.