ks
marmeláda
nejlepší je ostružinová - jen na potření
2
balení
želé dortové
0,50
sklenice
kompotované třešně
Postup přípravy receptu
1
**Těsto :** Z bílků si ušleháme sníh (lepší je přidat špetku soli). Smícháme všechny ostatní suroviny na těsto a ušleháme mixérem. Nakonec přidáme sníh (opatrně ho zamícháme do těsta, aby nám vznikla krásná a nadýchaná hmota).
2
Korpus pečeme na 170°C cca 30 minut.
3
**Krém:** Smícháme zakysanou smetanu, čokohobliny a cukr. Ze smetany na šlehání ušleháme šlehačku a přidáme do směsi. Buchtu potřeme marmeládou a pak krémem.
4
**Dokončení:** Na krém poklademe kompotové třešně. Připravíme si dortové želé a přidáme do něj trochu šťávy z kompotu. Buchtu polijeme želém a máme hotovo.