Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a opékáme (můžeme přidat i tochu oleje, když je málo tučná), po minutce přidáme nakrájenou cibuli na kostičky, opékáme společně do růžova. Mícháme, aby se směs nepřipálila. Pak přidáme na plátky nakrájenou hlívu popř. žampiony, osolíme, opepříme a posypeme mletým kmínem. Až je hlíva měkká, zalijeme 15% smetanou. Směs nemá být řídká! Minutu povaříme a se špagetami podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Simča Sládková
|26. 5. 2010 14:37
Vzhledem k tomu, že jsem měla zbytek těstovin uvařený dříve, přidala jsem těstoviny v okamžiku, kdy se přidávala smetana a přihodila hrst hrubě strouhaného sýra. Promíchala jsem, společně povařila a bylo to jedinečné. Doporučuji přidat pažitku nebo jemně sekanou naťovou cibulku.... Výborný oběd za pár minut!
Simča Sládková
|26. 5. 2010 14:36
Vzhledem k tomu, že jsem měla zbytek těstovin uvařený dříve, přidala jsem těstoviny v okamžiku, kdy se přidávala smetana a přihodila hrst hrubě strouhaného sýra. Promíchala jsem, společně povařila a bylo to jedinečné. Doporučuji přidat pažitku nebo jemně sekanou naťovou cibulku.... Oběd za pár minut!
Silvie Jandová
|12. 2. 2007 18:04
Tak to dnes zkouším, tak vám napíšu, jak to dopadlo. Bohužel ale nemám po ruce hlívu, tak jsem tam místo toho dala čerstvé žampiony. Myslím, že i tak to bude vynikající. Díky za tip na rychlou večeři.