fakt moc dobrá
Chtěla bych reagovat na komentář paní Šárky a ostatních.Je poznat,že ani jedna nevyzkoušela. Docela by mě zajímalo jak by se namleté množství spojilo cibulkovou naťí,či petrželkou a polovičním kusem másla.Nikomu nevnucuji tento recept pokud dodržuje zdravou stravu,neboť uzené maso s tvarohem,lučinou apod.no nevím.Já osobně jsem také zkoušela určité recepty upravit podle zdravé výživy.ale ubezpečuji .že jsem je skazila.Bohužel české máslo je nenahraditelné.
Mně máslo ( klasické ) v pomazánkaách nechutná, tak ho nahrazuji pomazánkovým nebo dávám tavený sýr bez příchutě. Tady bych klidně přidala i křen.
podle mě je skoro v každé pomazánce máslo ale celá kostka másla je až dost v poměru s ostatními ingrediencemi nemyslíte????ale každý máme jiné chuťové pohárky a nerada bych recept nějak pohoršovala..
Myslim ze vzhledem k tomu, ze je to pomazanka, tak cele maslo vubec neva.. ja pouzivam maslo jako zaklad do vsech pomazanek..
To máslo je tam poněkud navíc,hlavně to množství.Spíš bych doplnila najemno nasekanou cibulkovou natí,či petrželkou
dát půl másla ale tipu perla nebo flora a půl tvaroh nebo lučina tak to by mohla být mňamka.hlavně s tím kolenem:o)))neupsala jse autorka náhodou s tím máslem???
zajímavé.jen není ta kostka másla moc???