Uzené koleno vykostíme a umeleme na masovém strojku na jemno i s vejci, přidáme změklé máslo a hořčici. Popřípadě můžeme přisolit a přidat pepř. Mažeme na chléb.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mila
|22. 6. 2007 21:23
fakt moc dobrá
Ája
|23. 1. 2007 12:46
Chtěla bych reagovat na komentář paní Šárky a ostatních.Je poznat,že ani jedna nevyzkoušela. Docela by mě zajímalo jak by se namleté množství spojilo cibulkovou naťí,či petrželkou a polovičním kusem másla.Nikomu nevnucuji tento recept pokud dodržuje zdravou stravu,neboť uzené maso s tvarohem,lučinou apod.no nevím.Já osobně jsem také zkoušela určité recepty upravit podle zdravé výživy.ale ubezpečuji .že jsem je skazila.Bohužel české máslo je nenahraditelné.
Hana Rožníčková
|12. 1. 2007 12:50
Mně máslo ( klasické ) v pomazánkaách nechutná, tak ho nahrazuji pomazánkovým nebo dávám tavený sýr bez příchutě. Tady bych klidně přidala i křen.
englicka marketa
|12. 1. 2007 12:47
podle mě je skoro v každé pomazánce máslo ale celá kostka másla je až dost v poměru s ostatními ingrediencemi nemyslíte????ale každý máme jiné chuťové pohárky a nerada bych recept nějak pohoršovala..
Adel Blahova
|11. 1. 2007 13:09
Myslim ze vzhledem k tomu, ze je to pomazanka, tak cele maslo vubec neva.. ja pouzivam maslo jako zaklad do vsech pomazanek..
Šárka
|8. 1. 2007 08:59
To máslo je tam poněkud navíc,hlavně to množství.Spíš bych doplnila najemno nasekanou cibulkovou natí,či petrželkou
marketa englicka
|7. 1. 2007 13:26
dát půl másla ale tipu perla nebo flora a půl tvaroh nebo lučina tak to by mohla být mňamka.hlavně s tím kolenem:o)))neupsala jse autorka náhodou s tím máslem???