Já používám jako maso kýtu ale asi může být jakékoliv libové..Nakládám do koňaku Napoleon ten stojí okolo 100 Kč za 0,7. Nedávám pivo ale více koňaku. Těch indgrediencí se mi zdá také moc. Je to velká směs chutí. Stačí trochu česneku a samozřejmě sůl. Pak vynikne chuť koňaku.Dám asi polovinu láhve na 1 kg masa
Tak tenhle recept u nás nebodoval. Po domluvě všech členů rodiny hodnotíme za 3. Možná i v tomto případě platí, že méně (ingrediencí) znamená více.
nechutnalo nám to
Terezko, zapomněla jsem napsat: bylo to výborné. Naložila jsem kuřecí stehna, jako alkohol jsem použila tu vodku. Celá rodina si mlaskala:-)) Pro last one: ten rum zkusím příště:-)
Já bych se nebál toho rumu. V kombinaci s medem se parádně hodí! Já mám ještě vždy v rozprašovači trošku rumu s vodou a tím pak grilované maso těsně před podáváním lehce popráším, masu to dodá parádní aroma..
V sobotu sa stretnem s priateľmi na grilovačke.Ďakujem za tip,už sa mi slinky zbiehajú.
Jarka, dávam vždy koňak, ale ten najlacneší, u nás vyrobený, stojí okolo 100,- Sk sedmička. Žiadne značky. Nemáme radi koňak, tak ho nechávam len na varenie. Ale z toho, čo uvádzate, by som dala tú vodku. Tá je taká neutrálna.
V sobotu má být hezky...už vím, co budeme grilovat...jen s tím koňakem...Terezko, můžu dát jiný alkohol? U nás doma se tyhle drahé moky nenacházejí, maximálně rum kvůli moučníkům, vodka pro návštěvy a becherovka na žaludek:-))))))))