Suroviny svaříme na hladkou omáčku, buřty nebo točený salám nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Do sklenice prokládáme buřty, omáčku, cibuli. Uložíme do lednice, kde nám vydrží i měsíc. Je to výborná rychlovka a hlavně - vždy při ruce.
..chybička se vloudila, ale ani netuším jak =-O ...v každém případě přidávám fotku, která sem patří, prosím o přidání k receptu a děkuji za upozornění ;-)
...dělám něco podobného a 3-4 dny na uležení bohatě stačí ;-) -párkový salát,uzeninový salát...... k jednomu jsem i přidával foto,ale ten nemůžu najít :-\ ...
Máte někdo vyzkoušeno,jak dlouho je dobré nechat buřty uležet nebo jste je vždy zblajzli do druhého dne.Mám je naložené od úterka,tak snad už by se daly o víkendu ochutnat.
Věra z DC
|3. 8. 2007 12:27
fakt dobrý ... druhý den už nezbylo.. příště musím udělat dvojitou dávku, abych věděla jak chutnají když se proleži aspoň 3 dny :-)) Doporučuji vyzkoušet.
Marcela Vrabcova
|13. 2. 2005 16:47
Udelala jsem to z deseti spekacku do tri zavarovacek a mesic rozhodne nevydrzi. Jedna sklenice padla hned druhy den a ty dalsi konce tydne nedoziji... Opravdu velka dobrota.