Maso jemně naklepeme a poté dáme do pekáčku nebo remosky, osolíme, opepříme. Cibule nakrájíme na kolečka a poklademe na maso. Nastrouháme nahrubo sýr, můžeme použít i celé plátky a opět utvoříme vrstvu. Vše zalijeme smetanou. Není potřeba jiný tuk. Pečeme asi 45 minut zakryté do doby, než se na povrchu vytvoří zlatohnědá kůrčička. Podáváme s brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Markéta
|2. 10. 2006 12:28
Mirecku esterko ty jsi takovy sikula. Vyzkousel jsi tyto kotletky? :o) hledam nejaky recept, mam jeste neco v mrazaku.. vyborne jsou kotlety po cinsku, doporucuju. Doma jsem sklidila uspech :o)
esterka
|19. 8. 2005 11:47
M:smetanu/šlehačku používám velmi velmi často a toto se stává, je-li šlehačka málo tučná. Osvědčená je trvanlivá šlehačka od Kapucína v modré krabičce.
M
|19. 8. 2005 08:15
Chuťově to bylo opravdu výborné, ale bohužel smentanu jsem tam přidala hned než jsem to dala ještě do trouby,a nechutně se mi srazila. Na chuti to nic nezměnilo, ale na pohled nic moc. :o) proto nedávat smetanu vůbec nebo asi až ke konci pečení.