Ano, dá se tam něco úplně jiného a také se to i jinak pojmenuje. Souhlasím. Jen ten název bych navrhla jiný, takhle by to mohlo někoho ranit.
Je to super, v Anglii se to nazývá Sheperd´s Pie a nedává se ani zelí, ani anglická, stačí mleté, brambory, k tomu zeleninový salát a majonéza a je to dobré, i když s tím zelím je to lepší. Ještě jedna verze je, že se místo brambor použije bramborová kaše a zelí červené.
Pani mil.R Vase cestina, respektive gramatika je priserna. Vim, ze je toto forum je o receptech, ale snad neda tolik prace si po sobe precist co jste napsala nez to odeslete.
Předně bych chtěla upozornit, že tento recept je značně NEJASNÝ. V ingrediencích je vejce a česnek, které v postupu úplně chybí, naopak se tam najednou objeví slanina a sojová om s worchestrem, o kterých nebylo ani zmínka. Navíc není popsáno jak dlouho a na kolik se pokrm zapéká. Pro mě to byla dobrá inspirace a v podstatě jsem si vytvořila podle toho recept vlastní a musím říct, že nám moc chutnalo. Takže jako nápad výborné, ale popis se moc nezdařil.
Dělám něco podobného: na dno zapékací misky dám kysané zení, na to orestované a ochucené mlëté maso, na navrch plátky syrových brambor, vše zaliju smetanou a zapeču. Taky to je moc dobré.
díky za příspěvek.potěší to.já,že mi zbylo mleté a vařené brambory a bylo mi to líto vyhodit.takjsem fantazírovala,co stím.a tohle vzniklo,a moc jsme si pochutnaly.skusím i tu Vaši variantu.MR
Moje oblíbené jídlo, moc dobré.Připravuji je z nevařených brambor, maso nemusí být nutně osmahnuté.Kořením solí, pepřem, majoránkou,kmínem.