• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mleté, zelí, brambor
Napište svůj komentář k receptu

Mleté, zelí, brambor

autor: kabinkaR
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mleté, zelí, brambor
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mleté maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • vejce
    • hořčice Atd. jak kdo to má rád
    • brambory Uvařené
    • kysané zelí

Postup přípravy receptu

1
Na sádle a cibulce orestujeme mleté maso, až se mleté dělí, přidáme trochu papriky, sojové omáčky a worchestru promícháme (nemusí být - dle chuti). Vymastíme pekáček a dáme na kolečka brambory, osolíme.
2
Na to mleté maso, kysané zelí, anglickou slaninu a zase vrstva brambor. Můžeme opakovat, záleží, kolik všeho je. A dáme péct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Amy - | 16. 5. 2009 23:23

    Ano, dá se tam něco úplně jiného a také se to i jinak pojmenuje. Souhlasím. Jen ten název bych navrhla jiný, takhle by to mohlo někoho ranit.

  • Šárka Rudlová | 16. 5. 2009 18:53

    Je to super, v Anglii se to nazývá Sheperd´s Pie a nedává se ani zelí, ani anglická, stačí mleté, brambory, k tomu zeleninový salát a majonéza a je to dobré, i když s tím zelím je to lepší. Ještě jedna verze je, že se místo brambor použije bramborová kaše a zelí červené.

  • Apina Hrbek | 4. 4. 2009 23:09

    Pani mil.R Vase cestina, respektive gramatika je priserna. Vim, ze je toto forum je o receptech, ale snad neda tolik prace si po sobe precist co jste napsala nez to odeslete.

  • Hana Krupková | 3. 4. 2009 10:03

    Předně bych chtěla upozornit, že tento recept je značně NEJASNÝ. V ingrediencích je vejce a česnek, které v postupu úplně chybí, naopak se tam najednou objeví slanina a sojová om s worchestrem, o kterých nebylo ani zmínka. Navíc není popsáno jak dlouho a na kolik se pokrm zapéká. Pro mě to byla dobrá inspirace a v podstatě jsem si vytvořila podle toho recept vlastní a musím říct, že nám moc chutnalo. Takže jako nápad výborné, ale popis se moc nezdařil.

  • Ivana Přikrylová | 30. 3. 2007 09:52

    Dělám něco podobného: na dno zapékací misky dám kysané zení, na to orestované a ochucené mlëté maso, na navrch plátky syrových brambor, vše zaliju smetanou a zapeču. Taky to je moc dobré.

  • mil.R | 30. 3. 2007 08:23

    díky za příspěvek.potěší to.já,že mi zbylo mleté a vařené brambory a bylo mi to líto vyhodit.takjsem fantazírovala,co stím.a tohle vzniklo,a moc jsme si pochutnaly.skusím i tu Vaši variantu.MR

  • Jana Tomčíková | 29. 3. 2007 10:41

    Moje oblíbené jídlo, moc dobré.Připravuji je z nevařených brambor, maso nemusí být nutně osmahnuté.Kořením solí, pepřem, majoránkou,kmínem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hořčice Kysané zelí Mleté maso Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Kastrůlkové ražniči

Kastrůlkové ražniči

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Buchta celulitida

Buchta celulitida

Pečený česnek

Pečený česnek

Kakaová bábovka

Kakaová bábovka

Paprikové kostky se žampiony

Paprikové kostky se žampiony

Tvarohovo-višňový závin

Tvarohovo-višňový závin

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

27
Dýňová tortila
Dýňová tortila
19
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk
16
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
16
Znojemské okurky
Znojemské okurky
15
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Mleté, zelí, brambor
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact