Paní nebo slečny-jsem kuchař a když vyčtu,že nakrájím syrové brambory a vložím masové kuličky společně do pečící nádoby,což vzápětí dám na 150st do trouby,nevím nad čím bádáte?!Vskutku to podliju minimem vody,aby se brambory nezačali připalovat a ty syrové masové kuličky pustí svůj tuk pravě do těch brambor,což dodá jinou chuť jako když použijete brambory vařené.Nehledě nato by vařené brambory čekaly na změknutí masových kuliček a zbyla by spíš bramborová rozvařená hmota.Pokud Vám to nějak nebude jasné,můžete mi poslat dotaz přes meilovou adresu.Přeji dobrou chuť.
Občas takovou večeři dělávám-s drobnými úpravami,většinou,když zbydou těstoviny z druhého dne apod.Je to dobré,rychlé a bez velkého nádobí.Recept mi přijde vcelku srozumitelný.
To jsem si taky myslela, ale dle mého by to měl autor v receptu upřesnit :-)
Gábi - podle prvních dvou vět v receptu ano - brambory se nejprve dají do pečící mísy :-))
Brambory se pečou v troubě s masovými kuličkami?