Do mouky přidáme mléko, olej, kypřící prášek, tvaroh, sůl, kysanou smetanu a vše promícháme. Těsto rozválíme na pomoučeném válu, potřeme náplní, strouhaným sýrem a nasekanou petrželovou natí. Svineme do rolády a nakrájíme na kousky. Do vymazané zapékací mísy klademe těsně vedle sebe nakrájené kousky rolády. Potřeme žloutkem a vložíme péct do vyhřáté trouby. Po upečení posypeme balkánským sýrem.
2
Náplň: mleté maso ochutíme solí, mletou sladkou červenou paprikou, majoránkou, paprikovou pastou a pepřem. Přidáme vejce a promícháme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Šárka Furchová
|23. 6. 2007 10:48
Vařila jsem minulý víkend a měla jsem doma úspěch...chutná podobně jako normální sekaná, ale těsto mírně zjemní chuť masa a je to výborné i samotné s chlebem :-)