Zpracujeme mleté maso s vajíčkem, kořením a solí. Zahustíme strouhankou. Děláme kuličky, do kterých jsme zabalili špalíček nivy nebo hermelínu. Obalíme ve strouhance a smažíme. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Peťan
|17. 3. 2012 16:34
zítra to prubnu
michal jakouš
|14. 2. 2010 13:00
vyborne-pouze jedna uprava nivu do masa nastrouham lepe se roztece
Pavla
|21. 8. 2006 12:15
Ahoj, dala jsem jako náplň ostravskou klobásu společně s kouskem hermelínu a udělala jsem toto jídlo jako nedělní oběd-svojí zatěžkávací zkoušku pro svou budoucí tchýni.Olizovala se až za ušima. Díky moc za nápad.
Jana Kutačová
|7. 8. 2006 11:45
No,tak to může být bezvadné.Já jsem jedla tvarůžky už skoro ve všem-moc mi chutnaly zapečené v bramborákovém těstě,ale v mletém mase ještě ne.Zítra vyzkouším a tchoří doupě klidně risknu...:o)
Maruš
|7. 8. 2006 11:27
Do mletého masa občas balím taky tvarůžky.Pak ale obalím klasicky v trojobalu,jako řízek.Mám vždy strach,ať nemáme doma tchoří doupě.