Na troše oleje smažíme maso dohněda, pak přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev (stále smažíme a mícháme) a cibuli na kostičky. Mícháme tak dlouho, až cibule zesklovatí, osolíme.
2
Podáváme s bramborovou kaší.
3
(Je možno hotové maso vložit do pekáčku, poklást bramborovou kaší, posypat strouhaným sýrem a zapéct).
Nejdřív jsem trochu osmažila cibuli, na ní maso a až pak mrkev. Jsem zvědavá na odezvu, ale mě to celkem chutná.
Ita
|9. 6. 2008 11:36
Tak jsem konečně našla odvahu vyzkoušet tento recept, dost mě na tom odrazovalo to velké množství mrkve, ale nakonec ta mrkev byla na tom nejlepší! S brkaší je to super.
VendulaC.
|16. 12. 2007 13:09
Toto jídlo je vážně vynikající!!!!! Zapékala jsem to v troubě,nedala jsem tam ovšem cibuli /syn cibuli nera a navíc jsem ji neměla po ruce/ a bylo to velice dobré i tak!! Takže jako běžný rodinný oběd moc doporučuji!!!!!
Máca
|2. 12. 2007 13:59
Bylo to moc dobré, mrkev jsem nakrájela na malinký kostičky a podusila i s masem do měkka. I můj přítel to zvládnul na 1*:-)
Lucie T.
|3. 7. 2007 13:57
Tak jsem to zkusila a je to celkem dobré. Jenom tý cibule bych dala příště míň. Jo, a nezapékala jsem to v pekáči, ale rovnou na pánvičce v které jsem dělala maso (líná mýt nádobí a zapínat troubu:-), dala na to nejprve sýr (mňam) a na to tu bramborovou kaši.