Na oleji osmažíme cibulku a přidáme mleté maso. Vysmažíme za stálého míchání a potom přidáme na proužky nakrájenou papriku, okořeníme mletou paprikou, kmínem, solí, pepřem a přidáme kysané zelí a maličko podlijeme vodou.
2
Podusíme na mírném ohni asi 20 minut a ještě dochutíme kořením, octem a cukrem. Podáváme s chlebem nebo s brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Romana
|25. 3. 2015 12:24
Právě dovařuji oběd,už se na něj těším.Úplně jsem zapomněla,že něco podobného nám dělávala mamka,děkuji za připomenutí,je to dobrota s bramborem i těstovinami nebo jen tak ;-) :-)
Kateřina
|5. 3. 2015 12:50
Je to skvělý recept.Já miluji zelí na různé způsoby a tohle je bomba.Chutná to i manželovi a to on nemusí zelí.Maso si melu sama,někdy dám mix hovězí s vepřovým jindy jen hovězí.Také přidávám feferonku je to pikantní.Nejvíc nám to chutná s bramborem,ale s těstovinama to také nemá chybu,chleba je také dobrý,když se vám nechce vařit příloha.Ráda se k receptu vracím je to rychlé a chutné..... ;-) :-D :-))
Lucie Koutská
|14. 1. 2010 14:37
moc dobré
john58 john58
|1. 9. 2009 13:24
ja to trochu upravil podle sebe...cibuli jsem osmahl na sadle s pridavkem skvarku...misto papriky jsem pouzil nalozene "kozi rohy"...na podliti jsem pouzil nalev z kozich rohu+kecup...je to sice ostrejsi, ale to ja rad....
Andrea Kokrdová
|9. 2. 2009 13:45
Tak jsem dneska uvařila podle tohoto receptu. Neměla jsem papriku, tak jsem to nechala jen tak, mleté se zelím. Nemá to chybu, příště dám i papriku a koupím jiné, nebo si umelu sama, maso. Tohle co jsem použila je nesnesitelně tučné. Jinak dík za nápad. Uvařila jsem k tomu těstoviny a taky to nemá chybu. Je to hodně blízké segedínskému guláši.
Iveta Odvárková
|22. 1. 2009 10:09
Před chvílí jsem dovařila a nelituji. Chutná to mně i mamce a ségře, kterým jsem dala ochutnat. Tento recept si přidávám ke svým oblíbeným a budu se k němu vracet. Děkuji.
Lolita Krková
|18. 1. 2009 13:17
Je to opravdu vynikajici, uspesne to varivam uz vic nez rok
silvie H.
|14. 1. 2008 13:26
Děkuji za fajn recept.Nejsem masožravec,ale kysané zeli můžu a spojenim s ml.masem mi moc chutnalo.Ještě čekám zdali to projde u protějšků :-).
Kačaba
|12. 10. 2007 12:57
muj drahy manžílek má doma stupnici na opakovatelnost pripravovaných jídel a to nasledovne 1- božský to pokrm ( bohužel sem patří pouze smažák a ostatni sýry) 2- výborné opakuj častěji 3- dobré ( sníto ale nevyhledává to)4- Hmm ( přístě navrhne raději zajet do restaurace) 5- hluboký omyl ( vraž to psovy).A jak že dopadl tento recept? Jasan dostal 2 nebot jsem tam přidala to chilli a to on obzvlaště rád :-)
Ivča
|12. 12. 2006 12:05
tak máme to dnes k obědu a bude to mňamka..připomíná nám to zabíjačku...
Hanka Zelová
|14. 9. 2005 22:13
Výborné, přidala jsem ještě trochu chilli koření pro větší pikantnost a podávala s brambory.Hanka
Jarmila
|7. 10. 2004 15:39
Dobré, rychlé. Nepřidávala bych papriku, i když ji mám ráda.