• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Mleté maso s fazolkami
Napište svůj komentář k receptu

Mleté maso s fazolkami

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mleté maso s fazolkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g mleté maso
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g uzená slanina
    • olej
    • 4
      lžíce strouhanka 3-4
    • 100
      g mrkev
    • 450
      g zelené fazolky (mohou být i z konzervy)
    • 250
      g zakysaná smetana
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks bobkový list
    • pepř mletý
    • ocet
    • cukr
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Pokud máme čerstvé fazolky, nakrájíme je na malé kousky a krátce povaříme. Scedíme a necháme vychladnout. Konzervované fazolky jen scedíme a nakrájíme.
2
Slaninu nakrájenou na kostičky opražíme do sklovita a podusíme na ní na kostky nakrájenou mrkev.
3
Stáhneme z ohně, vložíme polovinu nakrájených fazolek, 1 vejce, osolíme, opepříme.
4
Mleté maso pikantnějí opepříme, osolíme, promícháme s 1 vejcem a na jemno nastrouhanou 1 cibulí.
5
Na pekáček nalejeme 5 lžic oleje a střed posypeme strouhankou. Z 2/3 masové hmoty uděláme válec a položíme ho do středu pekáčku na strouhanku. Po celé délce válce uděláme prohlubeň. Naplníme ji připravenou fazolkovou náplní a přikryjeme zbytkem masové hmoty. Válec zformujeme tak, aby fazolkovou hmotu nebylo vidět. Posypeme strouhankou a ve vyhřáté troubě zapékáme asi 15 minut.
6
Potom do pekáče přidáme bobkový list a druhou nakrájenou cibuli, podlejeme vodou a dopečeme. Asi 10 minut před dopečením přisypeme do pekáče zbytek fazolek, podlejeme smetanou rozmíchanou s moukou a dopečeme. Ochutíme cukrem a octem.
7
Krájíme na plátky a podáváme s fazolkami s omáčkou a brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Česnekové maso se slaninou a fazolkami - minutka

Česnekové maso se slaninou a…

Mleté maso s řapíkatým celerem

Mleté maso s řapíkatým celerem

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso s cizrnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mijka | 14. 3. 2015 23:35

    Trošku jsem poupravila, ale výborné. Díky za receptík.

  • Kar♥lina
    Kar♥lina | 20. 7. 2012 12:30

    Moc pochval jsem nesklidila, ale mě to chutnalo :-)

  • Iva Jelínková | 11. 2. 2012 15:25

    Výborné, obzvlášt bobkový list tam sedl, díky.

  • AnetkaTom
    AnetkaTom | 17. 1. 2012 19:08

    Dnes jsme ochutnali. Vylsedek vypada trochu jinak nez-li na fotce, ale i tak je hodne dobry. Asi zalezi i na druhu mleteho masa. Dekujeme za uzasny recept.

  • Vlasta Novák | 16. 1. 2012 10:17

    Opraveno, díky

  • Ladia
    Ladia | 16. 1. 2012 10:01

    Zelené fazolky nejsou luštěnina

  • Tereza Jarčušková | 15. 3. 2007 15:08

    To áno, ale tu sa používa zelená fazuľka, teda strúčiky:)))

  • bukjak | 14. 3. 2007 12:56

    Pokud přidáme celé konzervované nebo vařené (barevné ) fazole, získáme po nakrájení pěknou mozaiku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Dušení Vaření Pražení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Cukr Hladká mouka Mleté maso Mrkev Ocet Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Uzená slanina Vejce Zakysaná smetana Zelené fazolky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Rychlé BE-BE řezy

Rychlé BE-BE řezy

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Rychlé těstoviny s cuketou

Rychlé těstoviny s cuketou

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Rebarborové muffiny

Rebarborové muffiny

Brokolicová žemlovka

Brokolicová žemlovka

Kynutý ořechový závin

Kynutý ořechový závin

Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou

Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

79
Houbový guláš
Houbový guláš
36
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
29
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
French toast
French toast

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Mleté maso na žampionech
Mleté maso na žampionech
Mleté maso po marocku
Mleté maso po marocku
Mleté maso s cizrnou
Mleté maso s cizrnou
Mleté maso s houbami
Mleté maso s houbami
Mleté maso s kapustou
Mleté maso s kapustou
Mleté maso s kysaným zelím
Mleté maso s kysaným zelím
  • Recepty.cz
  • Mleté maso s fazolkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact