Na oleji osmahneme na plátky nakrájený česnek, po zpěnění přidáme maso, zamícháme. Když je maso hnědé, přidáme sladkou papriku, protlak (kečup), zamícháme, podlijeme trochou vody a dusíme cca 25 minut. Do hotového masa můžeme rozemnout oregano nebo majoránku. Vmícháme do uvařených těstovin.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jaja
|28. 12. 2016 09:53
Jedlé je všechnno, jenom se to musí umět dochutit!!A o jídle se nemá říkat, že je to hnus!!To pro ty šikovné, co neumí sáhnout na hrnec a vařečku!! :-!
Jaja
|28. 12. 2016 09:52
Jedlé je všechnno, jenom se to musí umět dochutit!!A o jídle se nemá říkat, že je to hnus!!To pro ty šikovné, co neumí sáhnout na hrnec a vařečku!! :-!
Jaja
|28. 12. 2016 09:52
Jedlé je všechnno, jenom se to musí umět dochutit!!A o jídle se nemá říkat, že je to hnus!!To pro ty šikovné, co neumí sáhnout na hrnec a vařečku!! :-!
Dee
|29. 1. 2016 12:06
Tak neumíš vařit :D
Daňek
|1. 3. 2015 12:29
Ja to udělal jinak. Maso pepř sul bazalku vejce + predtim na panvicce osmahnout cibuli a cesnek na lžíci masla. Pridat a smíchat. Olivový na pánev a dat smazit s cerstvou paprikou a po chvilce dat čerstvé rajce. Nakonec pridat kečup nebo protlak. Ted jsem to dojedl. <3
Daňek
|1. 3. 2015 12:23
To bude asi rukama :-D
tyna
|9. 2. 2015 17:31
To je jako co? Nikdy bych tohle svému muži nemohla položit na stůl,větší hnus jsem snad za celou dobu své existence nevařila. Ať jsem to dochucovala jak jsem chtěla,jedlé to teda opravdu nebylo...a dělala jsem to přesně podle postupu... :-X :-X :-X
hanka
|4. 11. 2014 08:41
není zhýčkaný je to hnusné opravdu
miso
|2. 5. 2014 15:30
Ahoj fakt dobry recept ja som postupoval ze. Nakrajal cesnak na kolecka orestoval pridal meso pokial neohnedlo potom som pridal kecup + chily + paprika cervena meso som nehal varit a nie dusit nakonci pridal majoranku + vegetu pridal cestoviny nastruhal syr ......
Neviem sa nabazit toho jedla diky fakt :D
veronika
|10. 12. 2012 14:38
tento recept jsem si delala dnes s pritelem pac sme nevedeli co noveho s mletim masem moc nam to chutnalo jsme spokojeni oba ;-)
tomas
|5. 12. 2011 12:53
opravdu to neni dobre, mel jsem co delat, abych to dochutil tak, aby se to alespon dalo jist... :-(
Jednoduché, rychlé, dobré. Maso jsem osmahla bez oleje, pak teprve přidala pokrájený česnek a čerstvou papriku. Nakonec jsem ještě do směsi s těstovinami vmíchala strouhaný sýr.
To jsi tedy dost zhýčkaný , protože je to vynikající jednoduché, rychlé a celkém levné jídlo. :-)
Aluska88
|25. 1. 2011 17:57
podlevam vodou, ve ktere jsem namocila hrstku susenych hribku... po zamichani masa do testovin primicham nastrouhany tvrdy syr..
Michaela Linhartová
|24. 8. 2010 08:39
Já namelu maso, osmahnu cibulku a dám pepř, sůl, drcený kmín a zaleju to sklenicí od Panzani - Boloňská omáčka. A na konec přidám prolisovaný česnek, zamíchám a posypu sýrem.
Zuzana Mihoková
|1. 9. 2009 10:10
Ahoj,včera jsem dělala tento recept, ale asi jsem moc osmahla ten česnek a tak jsem to "napravila" smetanou kterou jsem to nakonec zalila a také jsem to dala zapéct do trouby se sýrem. Vynikající. Děkuji a recept.Zuzana
Alexandra Daňková
|22. 10. 2008 06:56
Tak jsem včera dělala toto jídlo, nedávala jsem sladkou červ.papriku, dala jsem majoránku a kečup a jídlo je vynikající, jednoduché a rychlé
^yeah_ nasrat
|29. 8. 2007 14:58
Kdo by takovou sracku žral omg?TO sou spis mletý hovna než maso.. radši to smažte!!
pepik Anonym
|29. 8. 2007 14:58
je mi 15 a chtel jsem si udělat neco k obědu a tak jsem to dělal pode receptu doslova ,myslel jsem si jak si pochutnám,ale já jsem se po tom poblil a byl jsem hodinu na záchodě nechápu jak vám toto muže chutnat fakt:))
pepik
|29. 8. 2007 14:55
je mi 15 a chtel jsem si udělat jídlo tak jsem ho dělal podle receptu fakt doslova a málem jsem se po tom poblil fakt nevim co je na tom dobrýho potom jsem byl hoddinu na záchode
Ivana Samcová
|21. 8. 2007 17:45
Nedá mi to, ale musím ještě jednou tento recept pochválit. Dělala jsem ho už vícekrát, pokaždé bylo všechno během dne dojedeno a vždy s velkou chválou. Zkoušela jsem podlévat i vínem /taky výborné/. Irčo, ještě jednou díky za tuhle mňamku. Zdravím. Ivana
Irena H.
|2. 4. 2007 10:46
To jsem ráda, že vám chutnalo. S nivou to může být vynikající, ale to moje malé děti nerady. A taky nerada špiním další nádobí :-)
Ivana Samcová
|24. 3. 2007 13:05
Dnes jsem vařila k obědu. Nakonec jsem maso s těstovinami, podle paní Hany posypala sýrem /nivou/ a chvilku zapekla v troubě. Vynikající! Byla jsem chválená. Díky za recept. Ivana
Marcela Šťastná
|9. 3. 2007 11:22
Já to maso nedusím, ale opékám jako minutku, přidám ostatní ingredience a pak ještě zaleju šlehačkou, zamíchám a nechám přejít varem. Dávám na těstoviny.
Hana Rožníčková
|9. 3. 2007 09:04
Toto mleté maso vařím také, nepodlévám vodou, ale červeným vínem, smíchám s těstovin., dám do pekáčku, posypu sýrem a zapeču.