• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mleté maso jinak
Napište svůj komentář k receptu

Mleté maso jinak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mleté maso jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • mleté maso
    • mrkev
    • brambory
    • jogurt nebo zakysaná smetana
    • petrželka
    • slunečnicový olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit brambory ve slupce spolu s mrkví. Mezitím si na pánvi na troše oleje orestujeme mleté maso, které osolíme, opepříme, pak přilejeme vodu a dusíme, až se voda vypaří. Když jsou brambory a mrkev měkké, oloupeme je, nakrájíme na kostičky a dáme do pekáče. Přidáme k tomu mleté maso, ještě přisolíme, vše důkladně promícháme, uhladíme a zalijeme kysanou smetanou do které jsme zamíchali nasekanou petrželku.
2
Je to výborné, nepíšu přesně kolik čeho, udělejte to jak chcete, já toho dělám vždy hodně, je to hned pryč.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso se sýrem pečené v paprice

Mleté maso se sýrem pečené v paprice

Mleté maso s kapustou

Mleté maso s kapustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Stáňa | 28. 4. 2015 21:14

    S přítelem nám to moc chutnalo :) určitě to nebylo naposled :-)

  • Lucik.kop | 23. 5. 2014 13:36

    Mleté maso jsem dochutila bylinkami, česnekem a rajským protlakem. Jídlo bylo naprosto výborné, jednoduché a rychlé. Určitě zařadím do našeho jídelníčku. :-)

  • Petr | 17. 10. 2011 17:54

    Jednoduché a výborné. S receptem si můžete pohrát podle fantazie a chuti, naposled jsem do masa při dušení hodil nadrobno nakrájená oloupaná rajčata. Je to sice maličkost, ale stojí za vyzkoušení. Bylo to vynikající a už se těším, co přidám příště :) Díky za recept a dobrou chuť!

  • Alex | 14. 7. 2011 17:25

    Výborné :) pro chuť jsem přidala ještě čtvrtečku bujonu do masa a taky to nebylo chuťově špatné :) dobrou chuť všem :-)

  • Kristyna zavora | 4. 8. 2008 15:02

    docela fajn rychly recept! Dala jsem na to jeste eidam pred zapecenim:)) dobre! 1!

  • Klárka :) | 6. 4. 2008 12:13

    Jo jo ještě se to zapéká a je to vážně mňamka :-)

  • Táňa Petrášová | 26. 4. 2006 17:05

    Dobrá večeře:o) Do masa jsem přidala pro chuť trochu bazalky.

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:52

    Autor myslel pravde podobne aaaaaj zapiecť keď ide na vrch smotana ,ja osobne by som tam da aj strúhaný syr.

  • Anonym | 13. 3. 2006 13:34

    myslím že se to ještě zapéká

  • Myšák | 13. 3. 2006 11:35

    Jsem asi trochu natvrdlá, ale má se to potom jeste zapekat a nebo to davate do pekace jen na promichani ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Jogurt Mleté maso Mrkev Pepř mletý Petrželka Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Babiččin sádlový koláč

Babiččin sádlový koláč

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Bostonské krémové mufiny

Bostonské krémové mufiny

Vaječné toasty

Vaječné toasty

Meruňkové čatní s cibulí

Meruňkové čatní s cibulí

Ovocný dort

Ovocný dort

Doporučujeme

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

97
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
54
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
47
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
40
Bramboráky
Bramboráky
29
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého favorita a přivítejte léto se sladkou noblesou
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého…
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií!
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
AHA.cz Šíp ze Všechnopárty ohlásil definitivní konec! Mně už nemá kdo zavolat

Šíp ze Všechnopárty ohlásil definitivní konec! Mně už nemá kdo zavolat

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Expartnerka Adama Krause u soudu tvrdila: Výhrůžky slavným otcem!

Expartnerka Adama Krause u soudu tvrdila: Výhrůžky slavným otcem!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

  • Recepty.cz
  • Mleté maso jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact