Dáme vařit brambory ve slupce spolu s mrkví. Mezitím si na pánvi na troše oleje orestujeme mleté maso, které osolíme, opepříme, pak přilejeme vodu a dusíme, až se voda vypaří. Když jsou brambory a mrkev měkké, oloupeme je, nakrájíme na kostičky a dáme do pekáče. Přidáme k tomu mleté maso, ještě přisolíme, vše důkladně promícháme, uhladíme a zalijeme kysanou smetanou do které jsme zamíchali nasekanou petrželku.
2
Je to výborné, nepíšu přesně kolik čeho, udělejte to jak chcete, já toho dělám vždy hodně, je to hned pryč.
Mleté maso jsem dochutila bylinkami, česnekem a rajským protlakem. Jídlo bylo naprosto výborné, jednoduché a rychlé. Určitě zařadím do našeho jídelníčku. :-)
Petr
|17. 10. 2011 17:54
Jednoduché a výborné. S receptem si můžete pohrát podle fantazie a chuti, naposled jsem do masa při dušení hodil nadrobno nakrájená oloupaná rajčata. Je to sice maličkost, ale stojí za vyzkoušení. Bylo to vynikající a už se těším, co přidám příště :) Díky za recept a dobrou chuť!
Alex
|14. 7. 2011 17:25
Výborné :) pro chuť jsem přidala ještě čtvrtečku bujonu do masa a taky to nebylo chuťově špatné :) dobrou chuť všem :-)
Kristyna zavora
|4. 8. 2008 15:02
docela fajn rychly recept! Dala jsem na to jeste eidam pred zapecenim:)) dobre! 1!
Klárka :)
|6. 4. 2008 12:13
Jo jo ještě se to zapéká a je to vážně mňamka :-)
Táňa Petrášová
|26. 4. 2006 17:05
Dobrá večeře:o) Do masa jsem přidala pro chuť trochu bazalky.
Zuzka Bernátová
|13. 3. 2006 17:52
Autor myslel pravde podobne aaaaaj zapiecť keď ide na vrch smotana ,ja osobne by som tam da aj strúhaný syr.
Anonym
|13. 3. 2006 13:34
myslím že se to ještě zapéká
Myšák
|13. 3. 2006 11:35
Jsem asi trochu natvrdlá, ale má se to potom jeste zapekat a nebo to davate do pekace jen na promichani ?