• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mleté hovězí po anglicku
Napište svůj komentář k receptu

Mleté hovězí po anglicku

autor: MartinaH123
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mleté hovězí po anglicku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 2
      snítka tymián
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks řapíkatý celer
    • 4
      snítka rozmarýn
    • 4
      stroužek česnek
    • 4
      plátek slanina
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks fazole v tomatové omáčce
    • 1
      lžíce červený vinný ocet
    • 2
      snítka bazalka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 6
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Maso na pánvi rozdrobíme vařečkou, opepříme a zastříkneme olivovým olejem. Přidáme lístečky tymiánu a za občasného zamíchání opékáme maso dozlatova.
2
Druhou pánev rozpálíme a najemno nakrájenou slaninu opečeme dozlatova a stáhneme z plotny.
3
Cibuli, mrkev a 2 stonky řapíkatého celeru oloupeme, omyjeme a nakrájíme najemno (můžeme dát nakrájet do robota). Až je maso opečené dozlatova, přidáme snítky rozmarýnu, 4 rozdrcené neoloupené stroužky česneku a 6 lžic worcester omáčky, promícháme, přidáme nakrájenou zeleninu, znovu promícháme a snížíme plamen. Občas promícháme.
4
Pánev se slaninou znovu rozpálíme, přidáme nahrubo nasekaná rajčata, fazole i s omáčkou a mírným varem necháme trochu odpařit omáčku. Nakonec přidáme k fazolím trošku olivového oleje, zastříkneme octem a zasypeme nakrájenou bazalkou.
5
Podáváme buď s pečeným bramborem se zakysanou smetanou nebo pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Nadívané křepelky po anglicku

Nadívané křepelky po anglicku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červená cibule Červený vinný ocet Česnek Fazole v tomatové omáčce Mleté maso - hovězí Mrkev Olivový olej Pepř mletý Rajčata Řapíkatý celer Rozmarýn Slanina Tymián Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Brokolicovo-bramborové placičky

Brokolicovo-bramborové placičky

Skořicová buchta

Skořicová buchta

Hlíva s rýží

Hlíva s rýží

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

Bylinková krkovice na houbách (václavkách)

Bylinková krkovice na houbách …

Kokosovo-datlový koláč

Kokosovo-datlový koláč

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

122
Klasické lečo
Klasické lečo
112
Dýňová tortila
Dýňová tortila
43
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
39
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
37
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Měsíc po smrti Mariky (†38) z Kitchen Story: Srdceryvná slova matky!

Měsíc po smrti Mariky (†38) z Kitchen Story: Srdceryvná slova matky!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Další doporučené recepty:

Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté koule s romadurem
Mleté koule s romadurem
Mleté kuličky se sýrovým špenátem
Mleté kuličky se sýrovým špenátem
  • Recepty.cz
  • Mleté hovězí po anglicku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact