• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Mleté hovězí po anglicku
Napište svůj komentář k receptu

Mleté hovězí po anglicku

autor: MartinaH123
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mleté hovězí po anglicku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 2
      snítka tymián
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks řapíkatý celer
    • 4
      snítka rozmarýn
    • 4
      stroužek česnek
    • 4
      plátek slanina
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks fazole v tomatové omáčce
    • 1
      lžíce červený vinný ocet
    • 2
      snítka bazalka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 6
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Maso na pánvi rozdrobíme vařečkou, opepříme a zastříkneme olivovým olejem. Přidáme lístečky tymiánu a za občasného zamíchání opékáme maso dozlatova.
2
Druhou pánev rozpálíme a najemno nakrájenou slaninu opečeme dozlatova a stáhneme z plotny.
3
Cibuli, mrkev a 2 stonky řapíkatého celeru oloupeme, omyjeme a nakrájíme najemno (můžeme dát nakrájet do robota). Až je maso opečené dozlatova, přidáme snítky rozmarýnu, 4 rozdrcené neoloupené stroužky česneku a 6 lžic worcester omáčky, promícháme, přidáme nakrájenou zeleninu, znovu promícháme a snížíme plamen. Občas promícháme.
4
Pánev se slaninou znovu rozpálíme, přidáme nahrubo nasekaná rajčata, fazole i s omáčkou a mírným varem necháme trochu odpařit omáčku. Nakonec přidáme k fazolím trošku olivového oleje, zastříkneme octem a zasypeme nakrájenou bazalkou.
5
Podáváme buď s pečeným bramborem se zakysanou smetanou nebo pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Nadívané křepelky po anglicku

Nadívané křepelky po anglicku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červená cibule Červený vinný ocet Česnek Fazole v tomatové omáčce Mleté maso - hovězí Mrkev Olivový olej Pepř mletý Rajčata Řapíkatý celer Rozmarýn Slanina Tymián Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské sendviče

Selské sendviče

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Rajská omáčka z džusu

Rajská omáčka z džusu

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a skořicí

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…

Bramborové drbáky

Bramborové drbáky

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka…

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka
Svíčková na smetaně…
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
20
Pečené jalapeňo se sýrem a slaninou
Pečené jalapeňo se sýrem…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté koule s romadurem
Mleté koule s romadurem
Mleté kuličky se sýrovým špenátem
Mleté kuličky se sýrovým špenátem
  • Recepty.cz
  • Mleté hovězí po anglicku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact