Mletou hovězí směs si můžete dopřát nejen na salátu. Skvěle chutná také s rýží nebo těstovinami. Recept tak můžete snadno obměňovat a připravit si vždy večeři přesně dle své chuti.
Zeleninu očistěte, cibuli a česnek nasekejte nadrobno, mrkev a papriku pokrájejte na malé kostičky. Nejlépe v litinovém hrnci rozehřejte dvě lžíce oleje, asi 3 minuty restujte cibuli, pak přidejte česnek, mrkev a papriku, restujte další 3 minuty.
K základu přidejte maso, vařečkou ho pečlivě rozmělněte a orestujte dohněda. Přidejte rajčata, osolte, opepřete, promíchejte, přiklopte a na mírnějším plameni duste asi 10 minut.
3
Přidejte kukuřici a špenát, promíchejte, přiklopte a nechte asi minutu špenát zavadnout.
Dochuťte chilli. Salát rozeberte na listy, na každý dejte poctivou lžíci masové směsi a posypte nastrouhaným parmazánem.